Våren 2017

Medlemsinformation våren 2017

Oskarshamns Sjöfartsförening önskar alla medlemmar en god fortsättning på det nya året och inbjuder till nya aktiviteter och träffar i vår klubblokal.

Vårens träffar

Torsdagen 26 januari kl. 19.00
Percy Ottosson från Mönsterås visar bilder och berättar om upplevelser från en 4-årig seglats på världshaven med S/Y Mega Fun.
Båten är en 51 fot lång Beneteau byggd 1991. Det kostar 50:-/pers att lyssna till föreläsningen.

Torsdagen 23 februari kl. 19.00
En guidad rundtur på kustbevakningens fartyg KBV 033.

Torsdagen 30 mars kl. 19.00
Årsmötesförhandlingar. Efter årsmötet visar Robert Walve bilder från förr och berättar om bl a hamn och varvsverksamheten i Oskarshamn.

Torsdagen 27 april kl. 19.00
Christofer Modig berättar och visar bilder från dykningar på bl a S/S Malmöhus.

Tisdagen den 1/6 kl 18.00
Anmälan senast den 30/5 till info@sjofartsforeningen.se eller Anders Nyström 070 652 83 71.
Utflykt till okänt mål. Beroende på resmål kan en smärre avgift för transportkostnad komma att tas ut.

Fredagen 25 augusti kl. 19.00
Höstupptakt med kräftskiva i båthallen.
Först äter vi lite småvarmt som pajer, grillat, omelett och därefter svenska kräftor.
Till er som inte äter kräftor serveras det räkor.
OBS! Anmälan till kräftskivan minst 7 dagar innan.

SKEPPSORDER:OBS!
Anmälan till träffarna måste ske minst tre dagar i förväg till info@sjofartsforeningen.se
Meddela vid anmälan om du inte vill ha mat.

VÄLKOMNA