Våren 2018

Medlemsinformation Våren 2018

Styrelsen för Oskarshamns Sjöfartsförening önskar alla medlemmar en god fortsättning på det nya året och inbjuder till vårens aktiviteter och träffar i vår föreningslokal.

Vårens träffar

Torsdagen 25 januari kl.19.00
Vinterskepp – en dokumentär, filmad av Rolf Bjelke och Deborah Shapiro från Mönsterås under sin andra segling till Antarktis med ”Northern Light”.

Torsdagen 22 februari kl. 19.00
Kurt Hultgren visar film och berättar om ett spännande paddlingsäventyr i paradiset, ögruppen Raja Ampat väster om Nya Guinea.

Torsdagen 22 mars kl. 19.00
Förutom sedvanliga Årsmötesförhandlingar lyssnar vi på en intervju med Hasse Hägg som Radio Oskarshamns Robert Walve gjort, till intervjun visar vi bilder på båtar och miljöer som vi förknippar med Hasse.

Torsdagen 26 april kl. 19.00
Bengt-Olof Lindgren, rederiägare från Gotland visar bilder och berättar om Ö-linjen och Rederi AB Nordö på 60- och 70-talet.
Titta gärna in på www.stigstigfinnare.se/44279314 så får ni en försmak av vad föredraget kommer att handla om.

Torsdagen 31 maj kl. 18.00(OBS tiden)
Vi gör en utflykt till korsvirkeshuset i Timmernabben och får en guidad tur genom samlingarna.
Efter museet avnjuter något från Nabbens Rökeri & Fisk. Kostnad 100-150:-/person beroende på menyval.

Fredagen 31 augusti kl. 19.00
Kräftskiva i båthallen eller föreningslokalen till självkostnadspris. Först äter vi lite småvarmt som pajer, grillat, omelett och därefter svenska kräftor.
För er som inte äter kräftor serveras det räkor. Givetvis är baren öppen hela kvällen. Anmälan senast söndag 26/8.

SKEPPSORDER:OBS!
Anmälan till träffarna måste ske minst tre dagar i förväg till info@sjofartsforeningen.se eller ringa 073-376 40 43
Meddela vid anmälan om du inte vill ha mat.

VÄLKOMNA