Jubileumsmiddag

Inställd jubileumsmiddag den 14 november Vi måste tyvärr meddela att på grund av den ökande smittspridningen av coronaviruset har styrelsen beslutat att ställa in jubileumsmiddagen på Badholmen. Föreningen följer därmed Folkhälsomyndighetens råd för evenemang för att skydda våra medlemmar från ev smittspridning. Vår förhoppning är att coronasmittan avtar under nästa år så vi kan genomföra jubileumsmiddagen under trevliga former. Styrelsen hoppas att alla mår bra och fortsätter att kämpa på i dessa coronatider.

Utställning i höst

Under hösten kommer en utställning att hållas i kulturhuset, 3/10 till 07/11.
Där visar vi bl a visar upp föremål ur våra samlingar som kanske aldrig tidigare har visats för allmänheten.

Sjöfartsföreningens jubileumprodukter

För att fira vårt 80-årsjubileum har vi tagit fram olika produkter till försäljning.
Produkterna kan beställas via eller köpas på föreningsträffarna.
Försäljning kommer även att ske i på Båt- och maskinmuseum under sommaren.
Vill du se produkterna finns de att beskåda i föreningslokalen

Mugg, höjd 9 cm, 8 cm Pris: 70 kr

Bild - Mugg